Tais

Tellimisvorm

Tai viisa

Lastega reisimisel tuleb silmas pidada, et piiriületusel võidakse küsida lapsega üksi reisivalt vanemalt teise vanema volitust ning saatjana reisivalt täiskasvanult lapse mõlema vanema volitust. Volituse vorminõuded võivad riigiti erineda, mistõttu võidakse küsida notariaalselt kinnitatud volitust.Täpsema teabe saamiseks palume pöörduda vastava riigi konsulaaresinduste poole.

EESTI PASS

Alates 24. jaanuarist 2014 saavad Eesti kodanikud reisida Taisse turismi eesmärgil viisavabalt ning viibida Tais järjest viisata kuni kolmkümmend päeva.

Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
- pass, kehtiv kuni 6 kuud alates Taisse sisenemise kuupäevast
- edasi- tagasi lennupiletid
- piisavad rahalised vahendid: 10 000 Bahti inimese kohta või 20 000 Bahti pere kohta
- soovitav on tervise- ja reisikindlustus

Pikaajalise viisa taotlemiseks tuleb taotlejal pöörduda Tai saatkonda Stockholmis.

VENE PASS

PEAB OMAMA ELAMIS- JA TÖÖLUBA EESTIS
VIISAVABA turismireisi korral kuni 30 päeva.

Vajalikud dokumendid riiki sisenemisel:
- pass, kehtiv kuni 6 kuud alates Taisse sisenemise kuupäevast
- kinnitatud edasi- tagasi lennupiletid
- piisavad rahalised vahendid: 10 000 Bahti inimese kohta või 20 000 Bahti pere kohta
- soovitav on tervise- ja reisikindlustus

EESTI HALL VÄLISMAALASE PASS

PEAB OMAMA ELAMIS- JA TÖÖLUBA EESTIS
VIISA VAJALIK, saab taotleda ainult saatkonnast enne reisi.

VAJALIKUD DOKUMENDID VIISA VORMISTAMISEKS SAATKONNA KAUDU:

- pass, kehtiv vähemalt 6 kuud alates Taisse sisenemise kuupäevast, passis peab olema vähemalt 2 vaba lehekülge viisa jaoks
- passikoopia

- pangakonto seis (võib olla internetipanga väljavõte; arvel peab olema vähemalt 600 eurot reisija kohta)
- halli välismaalase passi puhul koopia elamisloast
- 1 täidetud ja taotleja poolt isiklikult allkirjastatud ankeet (lastele peab olema täidetud eraldi ankeet, mille allkirjastavad lapsevanemad või seaduslikud hooldajad); ankeedi leiate siit;
- 2 ühesugust värvilist passifotot suuruses 3,5 x 4,5 cm (tehtud viimase 6 kuu jooksul)
- edasi-tagasi piletite kinnitus/väljatrükk

NB! Juhul, kui taotletakse 2- või 3-kordse sisenemisega turismiviisat - tuleb esitada kõikide sisenemiste ja väljumiste kohta kinnitatud lennupiletid.

NB! Viisa vormistamise kestus vähemalt 28 päeva, kuid viisat ei saa taotleda varem kui 3 kuud enne reisi. Tai reisidele vormistatakse viisad läbi Stockholmis asuva suursaatkonna. Sellega seoses palume saata viisataotlused blanketil, mille link on toodud allpool. Samuti palume toimetada meieni viisataotluseks vajalikud dokumendid hiljemalt 28 päeva enne reisi.

Fortest Reisid ei vastuta riiki sisenemist puudutava info õigsuse eest, kuna saatkonnal on õigus tingimusi ja riigilõivu päevapealt muuta.

Fortest Reiside reisiuudised ja sooduspakkumised Sinu e-mailile
Uudiskirjast saate loobuda siin
Reisi turvaliselt ja osta reisikindlustus meilt! Kiire, lihtne ja mugav viis sõlmida ja osta kindlustuslepinguid otse meie kodulehelt. Kliki enda poolt valitud kindlustusfirma ikoonile ja vormista poliis!

Soovitame enne lepingu sõlmimist tutvuda reisikindlustuse pakkuja tingimustega ning vajadusel konsulteerida asjatundjaga.

Eurokalkulaator!

Sisestage hind eurodes:

1 eek=0.0639 euro